Trabajos

 
Legro es una empresa familiar en la que nos conocemos todos y en la que es importante el trabajo en equipo. Estamos orgullosos de nuestra empresa y de nuestros productos.

Con frecuencia necesitamos contratar personas con un perfil eminentemente práctico y que estén muy comprometidas con su trabajo. Esto no significa una mentalidad de horario de 9 a 5; a veces es que tienes que terminar el trabajo. El tipo de persona que queremos contratar es una persona que encaje en nuestro equipo, ávida de aprender y que, al igual que nosotros, no se rinda hasta no estar segura de que los clientes obtengan lo que deseen.

Siga con atención nuestro sitio web para ver nuestras oportunidades de empleo vigentes.

Haga clic sobre el puesto de trabajo que le interese para ampliar la información. ¿Quiere unirse a nuestro equipo? Envíenos su CV y una carta de presentación.

HR Adviseur

De afdeling HRM werkt vanuit Helmond en bestaat momenteel uit een HR Manager en een HR Administrator. Vanwege de sterke groei, zowel nationaal als internationaal, wenst Legro het HR-team uit te breiden met een HR Adviseur m/v voor 32-40 uur per week.

HR Adviseur

De functie

 • Het is een afwisselende, hands-on HR functie op operationeel-tactisch niveau met veel eigen verantwoordelijkheid. Wat ga je doen als HR Adviseur bij Legro
 • Zelfstandig uitzetten en opvolgen van HR acties in brede zin, bijv. werving & selectie, contractbeheer, on- & off boarding, verzuim en opleidings- en ontwikkelingsvraagstukken.
 • Fungeren als aanspreekpunt en vraagbaak voor de medewerkers.
 • Leidinggevenden actief faciliteren en coachen bij de uitvoering van hun HR-taken.
 • Verder inrichten en actueel houden van HR-kengetallen en overige managementinformatie.
 • Coördinerende taken en aanspreekpunt met betrekking tot de lokale HR-partners van de buitenlandse vestigingen (recruitment, payrolling, legal).
 • Signaleren van knelpunten en het ondersteunen van de HR Manager bij het verder ontwikkelen van het HR beleid.

De kandidaat

 • Je hebt ervaring als allround HR Adviseur binnen een bij voorkeur (internationale) productie- of transportomgeving en houdt van de dynamiek van de dagelijkse HR-taken.
 • Je beschikt over een afgeronde bachelor opleiding in Human Resource Management ofvergelijkbaar.
 • Je werkt zelfstandig, anticipeert gemakkelijk in ad-hoc situaties en schakelt moeiteloostussen operationele en meer tactische werkzaamheden.
 • Je beschikt over een goed inlevingsvermogen, bent besluitvaardig, staat stevig in je schoenenen hebt een gestructureerde, pragmatische en resultaatgerichte werkwijze.
 • Je bent zowel voor de leidinggevenden als de medewerkers een toegankelijke, betrouwbare gesprekspartner. 
 • Je werkt nauwkeurig en bent een ervaren MS-Office gebruiker.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed, in woord en geschrift.

Wat biedt Legro?
Legro biedt een zelfstandige, allround HR-functie met volop ruimte om je expertise in te brengen en verder te groeien als persoon en in je vak. Kenmerkend is de informele, ondernemende, no-nonsense werkcultuur en de prettige sfeer. Je wordt beloond met een compleet pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Het juiste moment? Soms is dat nu!
Legro werkt voor de werving en selectie van deze functie exclusief samen met de arbeidsmarktspecialisten van VectorHR. Indien je interesse hebt dan ontvangen wij graag per omgaande je uitgebreide curriculum vitae en overtuigende motivatie.

Je kunt je sollicitatie, voorzien van referentie HR-12, sturen naar info@vectorhr.nl ter attentie van drs. Ankie J.M. Höppener-Lauwers. Bel haar gerust voor meer informatie op nummer 06 51128525.

VectorHR
Noordhoven 19, 6042 NW Roermond
0475 527451
www.vectorhr.nl

Sales Support Medewerker Export

Ter versterking van de afdeling Sales Support zijn wij voor de locatie in Helmond op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega:

Sales Support Medewerker Export
Krachtig in klantbenadering, planning en export

Als lid van het sales support team ondersteun je de verkoop. Jij hebt daarbij met je collega’s de regie in het proces van order tot levering. Samen ben je verantwoordelijk voor het aannemen van de order, het inplannen voor de productie en het regelen van het transport. Het is daarbij de uitdaging om telkens de meest passende manier te vinden om de te produceren goederen volgens afspraak bij de klant te leveren.
In jouw specifieke rol begeleid je de orderstroom voor de export van ons verpakt product (buiten EU). Je coördineert het (zee)transport van fabriek tot plaats van bestemming. De administratie van de benodigde exportdocumenten is aan jou toevertrouwd. Je zorgt ervoor dat ze voldoen aan de van toepassing zijnde wet- en regelgevingen en op tijd geregeld zijn.

 Je bewaakt het procesverloop en houdt overzicht ten aanzien van alle exportorders, ook van de buitenlandse Legro bedrijven. Uiteraard communiceer je frequent met klant of agent. Elk teamlid is specialist in bepaalde deeltaken, werkzaamheden zijn overdraagbaar.

Functie-eisen:

 • MBO+ werk- en denkniveau bereikt door een afgeronde MBO opleiding richting logistiek of economie, aangevuld met relevante opleidingen en trainingen
 • Ervaring met exportdocumenten (o.a. douane, vergunningen, Fyto Sanitair)
 • Ervaring met logistieke werkzaamheden binnen een productie-omgeving.
 • Commercieel inzicht en een klantvriendelijke houding
 • Doortastend, pro actief en gedisciplineerd  
 • Communiceert helder en duidelijk en treedt krachtig en overtuigend op
 • Werkt nauwkeurig en gestructureerd in een dynamische omgeving
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van meerdere moderne talen is een pré.
 • Ervaring met MS Office en ERP systemen

Voor meer informatie kijk op www.legrogroup.com of bel met Geert-Jan Jacobs, Teamleider Sales Support, 06-22389506.  Je kunt je interesse kenbaar maken door je cv met motivatie te sturen naar jobs@legrogroup.com o.v.v. de functie waarop je solliciteert.

 

Top