Emplois

 
Legro est une entreprise familiale où nous nous connaissons tous et unissons nos efforts. Nous sommes fiers de notre entreprise et de nos produits.

Nous recherchons régulièrement des collègues qui n’hésitent pas à retrousser leurs manches et à prendre une affaire à cœur. Cela signifie que nous n’avons pas une mentalité 9-17 heures, car quelquefois, une tâche doit être achevée, tout simplement. Nous sommes surtout à la recherche de collègues qui correspondent à notre équipe, font preuve de curiosité et, tout comme nous, ne s’arrêtent que lorsque le client a obtenu ce qu’il attend.

Surveillez notre site web pour les offres d’emploi actuelles.

Pour de plus amples informations, cliquez sur l’offre d’emploi qui vous intéresse. Et souhaitez-vous devenir notre nouveau collègue ? Faites-nous alors parvenir votre CV et lettre de motivation.

Planner Wegtransport

Geeft werken jou energie?

Legro is een dynamisch familiebedrijf met 95 jaar historie. Wij mengen natuurlijke grondstoffen tot betrouwbare en klantspecifieke substraten voor de moderne tuinbouw (zachtfruitteelt, boomkwekerijen en zaai-/stekbedrijven) en produceren dekaarde voor de champignonteelt. Met 45 vrachtwagens leveren wij elke dag met toewijding en passie aan onze klanten. De hele Legro groep werkt volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Wegens uitbreiding zijn wij voor de afdeling Planning van ons transportbedrijf, gevestigd op Gerstdijk 5 in Helmond, op zoek naar een (fulltime)

Planner Wegtransport

Je verzorgt de planning voor internationaal/nationaal wegtransport zodat onze losgestorte en verpakte producten volgens afspraak de klant bereiken. Hiertoe onderhoud je contact met onze productielocaties, maak je orders aan en maak je een zo optimaal mogelijke week- en dagplanning. Je stuurt zowel eigen chauffeurs als vaste charters aan. Dagelijks stuur je de planning bij. Voorkomende problemen los je in goed overleg op. Keuzes die je maakt kun je onderbouwen.

Je verwerkt inkomende e-mails en draagt zorg voor de administratie ten behoeve van de planning, zoals het maken van opdrachten voor charters, verwerken van vrachtbrieven en het maken van nacalculaties. Je maakt deel uit van een team en ondersteunt je collega transportplanners waar nodig. Wisselend heb je bereikbaarheidsdiensten (ook in het weekend)

Eisen

 • Affiniteit met de transportwereld
 • Ervaring in een soortgelijke functie
 • Analytisch vermogen
 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Anticiperend vermogen
 • Communicatief sterk
 • Bereid om telefonische bereikbaarheidsdiensten te draaien
 • Je beheerst Engels en Duits in woord en geschrift (Frans is een pré)
 • Vertrouwd met MS Office
 • Goede geografische kennis
 • Je woont binnen een straal van 30 kilometer

Werken bij Legro betekent dat je hart hebt voor datgene wat je doet, je van aanpakken weet en een teamspeler bent. Je kunt snel schakelen zonder dat het ten koste gaat van je nauwkeurigheid. Je  communiceert gemakkelijk en vlot en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Voor meer informatie raadpleeg je www.legrogroup.com of bel je met Niels Swinkels, Operationeel Manager Transport,  06 – 52 64 99 24. Je kunt je interesse kenbaar maken door je cv met motivatie te sturen naar jobs@legrogroup.com.

Machine operator

Wij zijn Legro, een onafhankelijk en trots familiebedrijf. We bestaan al sinds 1924 en inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. Met dezelfde passie en bezieling als onze klanten werken wij iedere dag op vier continenten aan de allerbeste substraten en dekaardes. Voor deze en volgende generaties.

We zijn uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van substraten en zetten onze producten wereldwijd af. We leveren klantspecifieke mengsels aan o.a. boomkwekerijen, zaai- en stekbedrijven en telers van verschillende soorten zacht fruit en dekaarde voor champignonkwekers over de hele wereld. Legro heeft haar eigen transportdivisie welke verantwoordelijk is voor de betrouwbare leveringen aan klanten en aanvoer van grondstoffen. We werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Ter versterking van de Legro Mushroom Casing Solutions zijn wij voor de afdeling Productie op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega:

Machine operator (locatie Wanssum)

Werkzaamheden:

 • Bedienen van de verpakkingsmachine
 • Verplaatsen van verpakte producten
 • Beladen van vrachtwagens met heftruck
 • Onderhouden en schoomaken fabriek en terrein

Functie-eisen:
Ben jij geïnteresseerd in de agrarische sector, gemotiveerd om grondstofkennis eigen te maken, weet je van aanpakken en ben je een teamspeler, dan nodigen wij jou graag uit te solliciteren! Mis je specifieke ervaring op de heftruck maar ben je bereid dit te leren, ook dan kun je solliciteren.

De werklocatie bevindt zich in Wanssum. Binnen 1 jaar gaat dit bedrijfsonderdeel van Legro verhuizen naar onze nieuwe locatie in Cuijk en verhuist je werkplek mee.

 

Plezierig werken bij Legro betekent dat je hart hebt voor datgene wat je doet, je van aanpakken weet en een teamspeler bent. Je kunt snel schakelen en bent gewend om met deadlines om te gaan zonder dat het ten koste gaat van je nauwkeurigheid. Je  communiceert gemakkelijk en vlot. Tenslotte is het maken van extra uren als het werk het verlangt geen probleem voor je.

Voor meer informatie bel je met Frank Kuijpers (Productieleider): 06 – 53 51 38 56. Je kunt solliciteren door je cv met korte motivatie te sturen naar jobs@legrogroup.com o.v.v. Machine Operator.

Menglijn operator

GEEFT WERKEN JOU ENERGIE?

Wij zijn Legro, een onafhankelijk en trots familiebedrijf. We bestaan al sinds 1924 en inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. Met dezelfde passie en bezieling als onze klanten werken wij iedere dag op vier continenten aan de allerbeste substraten en dekaardes. Voor deze en volgende generaties. In ons bedrijf is ook plaats voor jou!

We zijn uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van substraten en zetten onze producten wereldwijd af. We leveren klantspecifieke mengsels aan o.a. boomkwekerijen, zaai- en stekbedrijven en telers van verschillende soorten zacht fruit en dekaarde voor champignonkwekers over de hele wereld. Legro heeft haar eigen transportdivisie welke verantwoordelijk is voor de betrouwbare leveringen aan klanten en aanvoer van grondstoffen. We werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Ter versterking van de afdeling Productie zijn wij voor de locatie in Helmond (Gerstdijk 20) op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega:

Menglijn operator

Je bedient de volledig geautomatiseerde menglijn waarmee de substraten voor onze klanten gemaakt worden. Je bereidt orders voor en plant ze efficiënt in zodat de productiecapaciteit optimaal wordt benut. Je programmeert de te produceren batches en bedient de machine. In deze functie werk je nauw samen met je collega’s van de verpakkingslijn, de loader machinisten en chauffeurs. Je zorgt ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment bij de juiste collega’s is. Je maakt vrachtbrieven in orde voor losgestort transport en zorgt voor een correcte administratie van de batches. Kleinschalig onderhoud en reparatiewerk behoort tevens  tot je takenpakket.

Functie-eisen:

- Afgeronde MBO opleiding
- Je bent vaardig met geautomatiseerde systemen
- Je houdt in een dynamische omgeving het overzicht en blijft efficiënt werken
- Je doet wat je zegt en zegt wat je doet

Plezierig werken bij Legro betekent dat je hart hebt voor datgene wat je doet, je van aanpakken houdt en een teamspeler bent. Je kunt snel schakelen zonder dat het ten koste gaat van je nauwkeurigheid. Technisch inzicht is een pré. Je bent bereid om in verschoven diensten te werken.

Voor meer informatie kijk op www.legrogroup.com of bel je met Harm Swinkels, Teamleider Productie, 06-46428986. Je kunt je interesse kenbaar maken door je cv met motivatie te sturen naar jobs@legrogroup.com o.v.v. de functie waarop je solliciteert.

Top