VACATURE: Monteur Bedrijfswagens

06-03-2017

Je zorgt voor een optimale staat van het wagenpark waardoor het aantal storingen en stilstand onderweg tot een minimum beperkt is. Hiertoe voer je volgens aangegeven prioriteiten zelfstandig onderhoud en reparaties uit aan vrachtwagens en opleggers (vnl. walking floors). Het betreffen alle voorkomende werkzaamheden, van het vervangen van olie tot het doormeten en repareren van pneumatische, hydraulische en elektrische systemen. Je overlegt met je collega over de aanpak en bespreekt technische bijzonderheden, slijtagesporen en aanwijzingen die op storingsoorzaken duiden. Wanneer nodig ben je bereikbaar voor chauffeurs die onderweg melding doen van storingen of technische problemen.

 

Wij vragen:

- Een afgeronde opleiding BAT (Bedrijfsautotechnicus) of vergelijkbaar.

- Kennis van de nieuwste technieken op het gebied van vrachtwagens en opleggers.

- Ervaring met lassen van zowel staal als aluminium

- Kennis van elektrische, pneumatische, hydraulische en brandstofsystemen.

- Wanneer nodig bereid om bereikbaarheidsdienst te draaien.

 

 

Werken bij Legro betekent dat je hart hebt voor datgene wat je doet, je van aanpakken weet en een teamspeler bent. Je kunt snel schakelen zonder dat het ten koste gaat van je nauwkeurigheid. Je communiceert gemakkelijk en vlot en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

 

Voor meer informatie bel je met Henk Swinkels, directeur Legro Transportbedrijf,  06–53979974. Je kunt je interesse kenbaar maken door je cv met motivatie te sturen naar h.swinkels@legrotransport.nl.