Professionele teelten

Legro potgrond introduceert haar pakket voor de professionele kweker!

Wij zijn trots op ons pakket potgronden en substraten. Het pakket is ontwikkeld door meer dan 85 jaar ervaring in het vak en voldoet aan de strenge RHP kwaliteitseisen. Wij zijn er dan ook zeker van dat u met een van deze producten de perfecte keuze maakt voor een succesvolle teelt.


De Legro potgronden en substraten hebben zich inmiddels bewezen in de boom- en vaste plantenkwekerijen, aardbeienteelt en in de pot- en perkplantenteelt. Dat blijkt uit het grote assortiment aan standaardproducten die stuk voor stuk met zorg zijn samengesteld en voortdurend aan onze strenge kwaliteitseisen worden onderworpen. Naast de standaard producten kunnen wij in overleg ieder gewenst substraat voor u samenstellen.
Wenst u hierover meer advies te ontvangen, neem dan contact op met onze afdeling Sales Support. Zij kunnen een vrijblijvende afspraak met een van onze verkoopadviseurs maken voor een advies op maat!

 

Sales Support is telefonisch bereikbaar op:
+31 (0) 88 0081800 of per e-mail: salessupport@legro.nl

 

RHP HORTICULTURE KEURMERK
RHP gecertificeerde substraten geven garantie voor een optimale teelt. Niets mag aan het toeval worden overgelaten. Het keurmerk RHP Horticulture is even dynamisch als de professionele tuinbouw zelf; continue in beweging. Potgronden en alle grondstoffen voorzien van het RHP-keurmerk Horticulture voldoen aan chemische en fysische eisen, zijn onkruidarm en vrij van ziektekiemen voor de plant. De producten moeten schoon en zuiver zijn, zodat er geen risico is voor de toepassing in de teelt.