Retail

Unieke kwaliteit voor unieke klanten.

Legro richt zich op de onafhankelijke tuincentra en hoveniers. Ons pakket vindt u niet bij de landelijke tuincentra. Onderscheidend vermogen is belangrijk voor u en voor ons. Bij ons vindt u dat terug in onze keuze voor grondstoffen, meststoffen en de samenstellingen van onze producten.

 

Legro beschikt over een uniek pakket potgronden, bodembedekkers en bodemverbeteraars voor de betere hoveniers, tuincentra en bloemisterijen. Vele van onze consumentenproducten dragen het RHP-consumentenkeurmerk waardoor de herkomst en kwaliteit gegarandeerd zijn. Hierdoor bent u verzekerd van een constant en betrouwbaar product. Voor iedere toepassing heeft Legro een eigen, specifiek product ontwikkeld geheel afgestemd op de wensen en eisen van de betreffende plant. Onze kant en klare producten zijn zowel losgestort als verpakt in bigbags of zakken leverbaar. Middels de moderne verpakkingslijnen worden de zakken automatisch afgevuld en op pallets gestapeld. Bestellingen worden met eigen vervoer geleverd in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.
 

Bent u benieuwd of ons assortiment ook bij u past?
Voor meer informatie en een advies op maat kunt u terecht bij:
Verkoop Binnendienst
+31 (0) 88 0081850
verkoopbinnendienst@legro.nl
 

 

RHP CONSUMER KEURMERK

Producten met het logo RHP Consumer zijn speciaal geschikt voor gebruik in en rond het huis. De onafhankelijke controle voor het keurmerk begint al bij de bron van de grondstoffen. Het product wordt gecontroleerd op chemische en fysische eigenschappen, maar ook op schadelijke ziekten voor zowel de gebruiker als de plant. RHP-producten worden ook gecontroleerd op volume.

 

Door de strenge eisen die het RHP-keurmerk stelt aan potgronden en bodemverbeterende materialen, weet elke consument die gebruik maakt van RHP gekeurde potgronden of bodemverbeterende materialen, dat er een betrouwbaar product wordt gekocht, wat onkruidarm is en vrij van schadelijke stoffen. De consument hoeft zich bij de aanschaf van een RHP gekeurd product niet af te vragen of dit wel veilig is.